Digital Kart Bağışı

Vakfımızın bir diğer hizmeti de özel günlerde kişisel olarak gönderebileceğiniz dijital kart bağışlarıdır. İnternet sitemizin kart bağışı bölümünden seçeceğiniz özel gün kartlarına tıklayarak ulaşabilirsiniz. Her özel gün için iki farklı tasarımımız var. Sizde değer verdiğiniz kişilere hem bu özel günlerinde onların yanında olduğunuz gösterin hem de bir öğrencinin eğitim sürecine destek olun.

Özel Gün Kart Bağışı

Vakfımızın bir diğer hizmeti de diğer ulusal vakfılar da olduğu gibi özel kart günleri satışıdır. Bu yeni başlattığımız uygulamada düğün, nişan gibi özel günlerde verilen ve kullanımı sınırlı olan hediyelik eşyalar yerine tasarlattığımız kartlardan davetlilerinize vererek hem eğitim alanında bir farkındalık yaratmış olacak hem de insan hayatına dokunan manevi bir hediye vermiş olacaksınız.

Detaylı bilgi almak için vakfımız ile iletişime geçebilirsiniz.

Çelenk Hizmeti

Özel günlerde çiçek göndermek yerine vakfımıza ait çelenkleri yollayarak bir üniversite öğrencisinin eğitimine katkıda bulunabilirsiniz.

Çelenk fiyatlarımızı öğrenek için aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirisiniz.

İndirmek İçin Tıklayınız!